Klusbedrijf in Dronten

Blijven de klussen in uw woning zich keer op keer opstapelen? Heeft u er gewoon geen tijd voor of schuift u ze steeds vooruit? Stop met uitstellen en schakel ons klusbedrijf in. Wij zijn uw ervaren klusbedrijf in de regio Dronten en bieden u een totaalpakket als het gaat om kluswerkzaamheden. Onze vakmannen schakelt u onder andere in voor de volgende werkzaamheden:

  • timmerwerk;
  • verbouw;
  • renovatie;
  • installatiewerk;
  • wandafwerking;
  • onderhoud.

Klant op de eerste plaats

Wij vinden het van groot belang dat onze klanten met al hun aanvragen bij ons terecht kunnen. Daarom zijn wij zeer veelzijdig, houden we rekening met uw wensen en zijn we pas klaar als u tevreden bent. Of het nu gaat om de renovatie van een verouderde keuken of vernieuwen van al het sanitair in uw badkamer; wij verwezenlijken uw wensen en zorgen voor een prachtige afwerking.

Ook voor advies

Twijfelt u al tijden of u de wanden van uw woning wilt laten aanpakken? Of kunnen u en uw partner het maar niet eens worden over de renovatie van de badkamer? Wij voeren dag in dag uit kluswerkzaamheden uit en hebben daardoor jarenlange ervaring opgedaan. Daarom bent u ook voor een eerlijk en persoonlijk advies bij ons aan het juiste adres. Onze vakmensen gaan graag met u om de tafel om de verschillende mogelijkheden te bespreken en helpen u met het doorhakken van knopen.

Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak via 036 - 799 91 02. Ontvangt u liever eerst een prijsindicatie? Vul dan het offerteformulier hiernaast in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.