Traprenovatie in Almere

Is uw trap hopeloos verouderd? Of is deze versleten, past de tredebekleding niet meer bij de rest van uw interieur of bent u ‘gewoon’ toe aan iets nieuws? Dan is traprenovatie een goede optie. Renovatie is in vergelijking met het vervangen van de trap relatief goedkoop en heeft een positieve invloed op de sfeer in uw woning. Een verbeterde trap draagt zelfs bij aan de waarde van uw huis.

Uw trap weer als nieuw

Afhankelijk van de staat van uw trap bepalen we de beste werkwijze. Is het nodig om de complete bekleding te vervangen of kunnen we uw trap schuren en opnieuw aflakken voor een optimaal resultaat? We kiezen altijd de werkwijze die een optimaal resultaat biedt binnen uw budget. We kunnen uw trap vaak al binnen een dag renoveren!

Deskundig geholpen

Onze vakmannen hebben uitgebreide kennis van het renoveren van trappen en dus kunt u rekenen op het beste resultaat wanneer u onze hulp inschakelt. We geven u advies, overleggen onze werkwijze en voorzien in duidelijke onderhoudsinstructies.

Woont u in de regio Almere en zit u erover te denken om uw trap te renoveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We geven u graag deskundig en vrijblijvend advies.